top of page

İçindeki Çocuğun Bayramını Kutlamak İster Misin?

İçimizdeki çocukla temasa geçmek, onun iyileşmesi için önemlidir, diyorlar. Çünkü bu çocuk aracılığıyla belirli davranış kalıplarının nereden kaynaklandığını anlayabiliriz, iyileşme sürecinde önemli bir adım olarak o çocukla iletişime geçmeyi seçebiliriz o yüzden.


İçimizdeki çocukla temasa geçmek, onun için emek vermek, birey olarak bizlerin acılarına üretken ve nazik bir şekilde erişmemize yardımcı olabilir.




Belki de o çocukla temas halindeyken, kendi ihtiyaçlarımızı, davranışlarımızı ve tetikleyicilerimizi daha iyi tanımlayabileceğiniz bir noktaya ulaşabiliriz? İçimizdeki çocuğu iyileştirmek, daha derin bir öz-şefkat duygusunu besleyebilir ve ruh sağlığımızı desteklemeye yardımcı olabilir bir yandan da.


Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı! Tıpkı Ramazan Bayramı’nda sevdiklerimize, dostlarımıza yaptığımız gibi; 23 Nİsan’da da içimizdeki çocuğun bayramını kutlayabilir miyiz? Bu adım onunla temasa geçmek için iyi bir fırsat olabilir? Böylece iyileşmeye, kendimizi keşfetmeye dair yolculuğumuza bir adım atmış oluruz.


İçinizdeki çocuklar dahil tüm çocukların 23 Nisan’ını ve Ramazan Bayramı’nı kutlarım!

6 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page